torsdag 12 mars 2009

Vad ska vårt barn heta? Eller snarare inte heta....

Hej igen,
Att komma på vad ens blivande barn ska heta är lättare sagt än gjort. Givetvis började tankarna snurra direkt när graviditetstestet klart och tydligt visade att det var dags.

Jag och Jonna diskuterade lite och vi märkte ganska snabbt att vi inte var i närheten av varandra gällande namnförslag. Dock har det med tiden vuxit fram två förslag som vi båda känner är helt rätt. Elsa/Nils kvarstår än så länge som de namn vi kommer att köra på. Men vem vet, det kanske inte alls är en Elsa/Nils när vi väl står där som nyblivna föräldrar och en liten bebis i våra armar. Men vi sparar den diskussionen till senare i så fall.

Vi har i alla fall enats om att vi INTE kommer att döpa vårt barn till Sam. Det är ett fint namn, absolut, men med faderns efternamn kan det nog lätt bli ett underlag för diverse gliringar som vi helst vill undvika.

//Johan

2 kommentarer:

  1. Tror risken för gliringar nästan är ännu större om ni döper honom/henne (inte säker på om detta är pojk- eller flicknamn) till Gymnastik, just med tanke på faderns efternamn...

    SvaraRadera
  2. Edert barn får ju mammans efternamn ehuru ni inte är gifta, så det är no problemas. Annars kunde ju Albert vara en variant

    SvaraRadera