måndag 2 november 2009

Två dejter på samma dag!?! =)

I dag har det varit riktigt tråkigt väder, typiskt Göteborgsväder =(. Jag & Marika (Tors söta mor) talades vid igår & bestämde att ta en promenad & fika idag. Även Emils söta mor (Cajsa) & jag talades vid igår & de skulle ha vägarna förbi här idag så vi bestämde oxå för att ses =)!

Det blev därmed dubbeldejt för Elsas del...lite tidigt kan tyckas men det här är ju två så fina killar så det fick bli så =). Dessutom är ju deras mammor otroligt trevliga att umgås med oxå & det är ju lite för den sakens skull dessutom =).

Hur som helst träffade vi upp Marika & Tor på förmiddagen & tog en promenad....det R E G N A D E om jag uttrycker mig milt...det blev därför inte en av våra längsta promenader direkt. Men ändå så pass långt att vi var genomsura när vi kom hem!

När vi kom in blev det lite mat & lek för Tor & Elsas del =).

Två små blåögda sötnosar!

Det var jätteroligt att ha finaste Tor & hans lilla mamma på besök & både Elsa & jag hoppas vi ses snart igen!

När Marika & Tor skulle åka hem, kom världens sötaste Emil & i sin tur hans lilla mamma Cajsa på besök! Det var såååå roligt att de kom för de har aldrig varit här. Så nu fick Elsa visa Emil hur hon bor =)! Emil har precis börjat rulla runt från rygg till mage & titta så duktig han är!


Tadaaaaa!


Både Emil & Elsa åt lite smakisar, dock var Elsa lite smågrinig eftersom hennes andra tand har brutit igenom så för hennes del fick det bli gröt istället. Men lilla Emil slukade sin portion puré snabbt!

Sen fick deras snälla mammor lite välbehövlig fika med glass & hallon-& blåbärssås...gott gotti gott gott!


Emil tyckte om Elsas prasselbok!


När Emil & Cajsa skulle åka hem var jag bara tvungen att ta ett kort på honom i vagnen, han är ju så bedårande & ler J Ä M T när kameran kommer fram (& annars oxå faktiskt)!



Tack för en jätterolig dag Tor (& Marika) & Emil (& Cajsa), Elsa tycker såååå mycket om er!

Kram från Elsa & Jonna

2 kommentarer:

  1. hej på er. Det är jättebra att ni ger er ut i alla väder. Elsa ska härdas. Hennes morfar planerar ju en kanothelg o en vandring i Tiveden med henne, så det är lika bra att börja i tid.
    ( man vet ju aldrig med vädret som sagt) Men på västkusten ( Halmstad o Falkenberg ) där skiner solen till helgen, så vi längtar efter er. Elsa o hennes kompisar ser ut att trivas ihop. Det är jätteroligt. Vänner kan man ju inte få för många av. Fia o morfar

    SvaraRadera
  2. Tack själva för en mysig och god fika!!! Emil är så förtjust i lilla Elsa och tycker hon är så bedårande söt!!!

    *Kram på er alla från oss alla*

    SvaraRadera