onsdag 25 november 2009

Leverpastejsmörgås är GOTT!!

Elsa har nu helt tappat intresset för bröstmjölk & vill istället ha annat att äta! Det måste ju helt ärligt bli lite tjatigt med samma mat i över ett halvår så jag förstår henne absolut =)!

Idag mellan frukost & lunch fick hon två smörgåsar med leverpastej & en halv banan som jag mixade...det åts upp med ett glatt leende av vår lilla tös.

Fortfarande "hel & ren"

Färdigäten & MINST sagt kladdig både högt & lågt...men nöjd som synes...haha!

Favorit "posen" med knäppta händer!

Tydligen är leverpastej & mosad banan återfuktande för huden..NI MÅSTE PROVA..haha!

3 kommentarer:

  1. Ser ju både trevligt o gott ut. Nu verkar det som om det snart är dags att fråga fröken Hall om det inte är läge för en "korthelg"- (utan mor o far), hos Fia o morfar i Halmstad. Det ser vi fram emot. Tösen ser ju väldigt nöjd ut,o det är det viktigaste!!!!!!hon klarar sig utan er en liten stund????? / Fia o morfar

    SvaraRadera
  2. Åh, gullunge, vad mycket hon äter!!! Två smörgåsar o en halv banan som mellanmål?? Hon kommer ju snart växa om Emil ;-). Ger du vanligt vitt bröd utan kanter med smör och "vanlig" leverpastej? *kram till er alla*

    SvaraRadera
  3. Ja visst är hon söt..haha!

    Tror dock inte att hon kommer i närheten av Emils vikt men hon går inte ner iaf =)!

    Jag ger henne Pågens "Sub" som är vitt fast med lite fibrer i...dock äter hon knappt brödet utan slickar bara av leverpastejen. Jag har köpt Scans "vanliga" bredbara leverpastej. Supergod =)!

    Kram kram

    SvaraRadera