fredag 27 november 2009

Träff med vår härliga föräldragrupp =)

Igår hade vi en inbokad träff på BVC (Barnavårdscentralen för Elsa) med vår föräldragrupp. Socialtjänsten kom & berättade vad de arbetar med & hur familjer & framför allt barn kan få hjälp om det är jobbigt hemma. Tungt arbete den tjejen har tänkte jag...kan inte vara lätt att se & höra hur många barn som far illa varje dag! Hur orkar man? Antar att man måste sätta på sig en stålsköld precis som vårdpersonal & poliser etc, för annars kan man ju knappast orka med sin egen familj när man kommer hem! Tur att de finns iaf!!

Det var ett ganska jobbigt ämne vi hade på "agendan" men som tur är har vi ju våra små sötnosar som gör att man har nära till skratt hela tiden så när informationen var slut blev det lekdags för Elsa & hennes kompisar =).

Elsa & Tor

Sen kom även lilla söta Alice (som inte är så liten längre...hon kan nu sitta helt själv!!! sötnosen!)

Alice omtänksamma moder visar sin dotter hur man bäst får till en liten puss på någon man tycker om..haha!

Pusskalaset börjar...Tor verkar dock inte ha så mycket att säga till om..haha!

Alice undrar vad allt stohej handlar om?? (Jag, Sara & Marika höll på att skratta ihjäl oss under tiden Alice försökte pussa/smaka på Tor nämligen)

Elsa satt cool i mammas knä under tiden =)

En till liten puss/smakbit ville Alice ha av Tor...

Sen var det fikadags...Elsa fick majskrokar såklart..gott gott! Tor nöjde sig med mamma Marikas fina blommiga plånbok...Elsa tyckte den var jättefin oxå % förskkte sno åt sig den...men det gick inte =)!

Alice vet hur man slappar..haha!


Det var det...snart är det dags för vår sedvanliga fredagspromenad oxå. Hoppas det är uppehåll så vi slipper bli dyngsura...kanske det blir en fika istället =)...man kan ju hoppas!!

1 kommentar: