söndag 19 april 2009

På promenad genom stan.....

Tja la la la la la la.... Per Gessles bästa textrad någonsin...

Vi fick hur som helst besök av farmor och farfar (snart) igår och som vanligt var bilen fullastad när de anlände. Denna gången var det korvpojkarnas maxipack plus en vagga som de hade med sig. Tack så mycket, snälla ni.

Då vädret var i klass med sommaren, nej vänta nu.... på sommaren regnar det, jag skriver om. Då solen sken och det var runt 20 grader så valde vi att åka till stan och promenera bland indianerna i Haga. Eftersom linslusen svärfar Lennart inte sett sig själv på bloggen väljer vi här att publicera en bild. Den är lite på håll för säkerhets skull.


Vår favoritbutik sen några månader tillbaka, Villervalla, fick sig ett besök och supersnälla farmor (snart) såg till att Nils/Elsa kommer vara randig åt alla håll och kanter samtidigt som Tummen kommer att vara bästa polaren. TACK TACK!!

Jonnas andning blev tyngre och det hade ingenting med allergi att göra. Hon var bara trött. Så vi styrde henne mot ett kafé på Linnégatan och satte henne på en stol i solen med medhavd allergismörgås och festis. Givetvis kan du inte vara i stan en lördag utan att dricka latte och äta kladdkaka i Linné. Sagt och gjort.



Det var en alldeles fantastisk dag och vi är väldigt glada över det trevliga besöket. Vi hoppas på ett återbesök inom kort. Då kanske vi är en till i familjen.

Idag är det söndag och nästa besök står på tur.... mormor (snart) Mia sitter just nu i sin nyinköpta vita fara och susar på i 90 blås på motorvägen (vi tror hon har motvind). Har hon inte kommit hit innan kl 21 så får ni se upp i Halmstad. Då missade hon avfarten till Götlaborg änna.

/J o J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar