fredag 11 september 2009

Lite av veckan som gått

Tjolahopp på er!

Den här veckan har vi gjort en del. I onsdags var jag & Elsa ute på en låååång promenad till Skatås, det var en skön dag & Elsa trivdes bra i vagnen. Hon hade även på sig mormor Ingrids supergulliga stickade tröja...Tack söta Ingrid, vi tycker så mycket om dig!



I går (torsdag) var vi på kyrkans babygrupp & deras sångstund. Elsa träffade sina kompisar Ludvig & Tor där. Det var mycket trevligt & efteråt fick mammorna kaffe & barnen leka lite. Elsa satt storögd i mitt knä under sångstunden & tittade & efteråt verkade hon ha fattat galoppen & sjöng på sitt lilla egna vis....helt i rätt tonart givetvis =)!

Efter sångstunden gick vi hem & tog oss en snabb tupplur innan det var dags för besök hos Stina på BVC. Elsa var int ealls intresserad av att vara där utan sov så gott tills det var dags för vägning & mätning. Hon fick MVG av Stina som tyckte att hon var en riktig liten góbit =)! Allt ser så bra ut så, hon ligger stadigt på sina kurvor hit & dit & i helgen ska vi premiär äta första smakportionen potatis! MUMMA!

Idag hade vi vår fredags promenad med mammagruppen & idag var Florina med för första gången med sin mamma. Det var jätteroligt & Elsa var vaken & sprudlande glad i stort sett hela promenaden. När vi nästan var hemma slog hon ihop sina klarblå & somnade så gott! Hon hade även på sig sin fina fina mössa som pappa Johan köpt till henne....sötisen! (Johan asså...haha...skoja bara...Elsa menade jag =))

I morgon ska vi åka till Falkenberg, förhppningsvis kan söta Gudmor Fia & hennes Chrille följa med. Det ser vi fram emot!

Trevlig helg!

Stor kram från oss

1 kommentar:

  1. Roligt med sångstund :-). Vi har varit på babyrytmik - ungefär samma sak, men är då specialanpassat för bebisar medan ÖF med sångstund även är för äldre barn (tror det är så...). Men, men det är ju sång o musik oavsett och våra bebisar verkar gilla det :-). *kram - syns snart*

    SvaraRadera