måndag 7 september 2009

En skön helg i Halmstad

I lördags åkte vi ner till Halmstad. Elsa har varit lite hängig & gnällig så vi kände att lite barnpassning av morfar & Fia vore inte så dumt. Sagt & gjort...

Det var dock flytt för hela slanten som stod på schemat när vi kom ner. Lena ska ju bo i Strandhaga nu hela året...hur bra som helst..hon kommer trivas som fisken i vattnet tror jag.

Vi bodde inne i stan hos morfar & Fia & när vi kom hem dit låg det ett stort paket till Johan (han har ju fyllt år). Det var en superfin stekpanna i märket Jamie Oliver...Tack så jättemycket!

Morfar, Fia & Elsa

Man får jobba lite mer på ett leende nu men givetvis sprack vår lilla Elsa upp i ett stort leende efter att Fia busat med henne

Sen var det fotboll för fulla muggar...vi fick en relativt lugn & skön kväll efter att vår lilla prinsessa somnat. Hon har börjat inse att hon har en rejäl pipa & eftersom det är högt i tak & sparsamt möblerat hos morfar & Fia ekar det ju rejält när lilla fröken tar i...hon låter inte klok, men roligt är det.

På söndagmorgonen kom morfar in & tog Elsa när hon vaknade kl 7...då hade väl morfar varit vaken ett par timmar alla redan. Hur som helst så fick jag & Johan sova mer än en timme till & hjälp vad skönt det var...otroligt!

EFter frukost var det badtajm för Elsas del. Vi har ju inget badkar utan bara balja hemma i Gbg så nu var det ju värsta simbassängen för hennes del...hon tyckte det var jättskönt & njöt i fulla drag!

Sedan var det dags för påklädning...det fick bli det fina kitet som Elsa fått från Kajsa & Lars...så gullig!

Morfar tog Elsa i vagnen & gick ut till Faster Lenas stuga, vi tog det lite lugnt & tog sen bilen ut. Vi skulle hjälpa till att sätta upp lite hyllor & annat till henne. Pappa Johan & Elsa busade istället...mycket roligare =).

Tittut!

Som traditionen kräver...det stående kortet på morfar & Elsa under äppelträdet =).

Det var det hela, den här veckan är fullspäckad av grejer så jag hoppas jag hinner lägga upp mer då =):

Stor kram från oss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar