tisdag 22 september 2009

En alldeles vanlig vecka

Jaha, dags för lite uppdatering då =).

Förra veckan var vi bara hemma & tog det lugnt. Lekte en massa & jag läste Nora Nyckelpiga som Elsa fastnat för....helt otroligt att en 4-månaders bebis kan lyssna på när man läser & titta på bilderna!? Sen tar hon givetvis boken i munnen & gnager på som en liten hasselmus...haha!

Aaaaahh....!


Jag ska inte äta på den....bara känna lite..!

Läsa läsa läsa...

På torsdagen var vi på sångstunden i kyrkan & Elsas kompisar Tor & Alice kom oxå dit! Alice är helt ljuvligt söt & låg & försökte prata med Elsa, men vår lilla tös hade ingen större lust med det utan ville mest att mamma (jag) skulle mysa med henne. Elsa är en månad äldre än både Tor & Alice så hon kändes lite 'brölig' där hon låg brevid näpna Alice & söta Tor...haha


Finaste Alice ligger brevid brölaren Elsa Hall...aaaaaaahh...!

I fredags var det åter dags för promenix med föräldragruppen. Den här gången hade vi fika med oss, det var mysigt! Som alla andra gånger hade vi otrolig tur med vädret, solen sken hela tiden & det blev riktigt varmt & skönt. Alla bebisarna var vaknar vid fikat utom Elsa, som somnade direkt efter att vi kommit ut i det fina vädret.

Fika tajm =)

Trötter...jag har nog aldriiiiig hört henne så arg som hon var innan vi kom ut...jag gjorde det stora misstaget att sätta henne i vagnen FÖRE jag tagit på mig ytterkläderna & tagit soppåsen...hon skrek så jag tänkte att nu tappar hon snart rösten...men hon var jättetrött så det hjälpte nog till i raseri utbrottet! Tänk att en sån sötnos kan bli så arg? haha

I lördags var vi & hälsade på tant Malin & farbor Tom i deras nya fina lägenhet inne i stan. Elsa har sån tur för i januari kommer det en lek kompis till henne eftersom mamma Malin ska ha bebis då!!! Vi är sååååå glada för er skull & längtar så himla mycket efter henne/honom! Lorraine kom oxå förbi för att hälsa på oss. Elsa var på toppenhumör & tyckte livet var ganska gött inne i stan. Hon gillade Tom & låg så skönt & softade i hans knä & vi hoppas så att vi ses snart igen!

Sötaste Malin & finaste Lorraine.

På lördag kvällen kom Gudmor Fia & Chrille hem till oss & käkade. Elsa fick paket från Polarn o Pyret....en superfin randig klänning & Strumpbyxor. Sedan fick hon oxå en liten handduk med Ior på av Fias mamma...så himla gulligt! Tack snälla Fias mamma =)!
När vi skulle sätta oss & äta kom vi ju på att vi fått en stol som man hänger på bordskanten...så pappa Johan satte upp den...dock är vår lilla sötnos lite för liten än som ni ser så vi funderar på att köpa ngt annat så hon kan sitta vid bordet med oss.


Elsa & pappa busar

I går var vi hos Cajsa & Emil. Jag träffade Cajsa när vi båda var gravida & gick till samma barnmorskemottagning. Emil är född 4 dagar efter Elsa & vilket charmtroll han är!!!


Elsa lånade Emils Bumbo medans han sov...men visst ser hon nästan llite fuller ut tösen...haha

Bästisar!

Emils babygym var mycket roligare att leka med

Ligga på mage & busa är kul

Vi hade en jättemysig dag hos Cajsa & Emil & på kvällen kom pappa Johan & hämtade oss, då stöp vår lilla prinsessa i säng & sov sen nästan hela natten. Börjar bli stor flicka nu & behöver inte småäta så mycket =)!

Stor kram på er från oss!

4 kommentarer:

  1. "Jag ska inte äta på den....bara känna lite.."

    Stor humor lilla Elsa.... du kommer att lura din far så många gånger med den blicken....

    Men det får du så gärna.
    //Pappa Johan

    SvaraRadera
  2. Helt klart är att hon redan lärt sig att urskilja vackra män från den övriga pöbeln. Klart hon trivdes i min famn!

    / Farbror Tom

    SvaraRadera
  3. Tack själva för en härlig eftermiddag :-). Emil sov INTE hela natten, snarare tvärtom... Vaknade mycket och var gnällig och skrikig, så ingen utvilad mamma här idag ;-). Kram Cajsa & Emil

    SvaraRadera
  4. Den tjejen har blick för sköj!!
    Vad hon är med ..det syns så väl.
    Ni kanske ska börja med lite mer lättsmält
    litteratur. Kram moster K!

    SvaraRadera