onsdag 16 september 2009

Helg i Falkenberg

Tja ba, jag är visst lite sen med mina inlägg men det får duga i alla fall =).

I helgen åkte vi till Falkenberg för att gå på husvisning på söndagen. Det var ett hus som vi tittat på hur länge som helst & som inte blivit sålt...när vi kom dit förstod vi varför...fy vilken besvikelse men samtidigt skönt att man kan släppa det nu oxå & vi har redan fler visningar på G så det är spännande.

Vi hade varken farmor eller farfar hemma på lördagen. Farmor var i Malmö på besök hos Elsas söta kusin Hugo & farfar var i Småland & jagade...han knep ett rådjur minsann...han kan allt den där Elsas farfar!

Vår solstråle har börjat att läsa böcker som ni ser...eller kanske snarare äta böcker...just nu är det "Nora Nyckelpiga" som är favoriten...den smakar bra både i "Bumbon" & vagnen ser det ut som =).

Mmmmmm mmmmm mmmmm

Deeeeet är miiiiin bok...

På söndagen kom farmor hem runt lunch, så vi tog en promenad upp till ett hus som ska säljas & som vi ska gå på visning på.

Det är myyyyyyyycket att göra på det huset så det är ju jättebra att både Elsas morfar & farfar tycker om att hjälpa till...hmm...kanske borde fråga dem först...äh, klart de vill ha sin Elsa så nära som möligt =) & då blir det lätt att man måste helrenovera ett hus!

Elsa verkade sådär imponerad av huset, eller vad säger ni? haha

Nåväl, idag (onsdag) ska vi ta en promenad nu efter att Elsa vaknat & eventuellt ska vi hälsa på moster Hannah efter att pappa Johan kommit hem.

Vi hörs hörrni =)!
Kram kram

2 kommentarer:

  1. Väääldigt snygg färg på bumbon ;-). Hoppas snart ni hittar ett hus som passar och som ni vinner budgivningen på!!! *kram*

    SvaraRadera
  2. Tack för ert besök i onsdags. Jag uppskattade det jättemycket. Stor kram från moster Hannah

    SvaraRadera