tisdag 2 februari 2010

Mormor på besök över helgen!

I lördags kom mormor ner från Motala, hon hade sån turatt hon slapp köra själv för det var en jobbkollega som ändå skulle till Göteborg & då fick mormor åka med!

Eftersom Elsa är förkyld & hostig IGEN fick det bli lek & bus inomhus. Jag & Johan passade på att åka iväg ett par timmar så fick mormor & Elsa vara för sig själva, det tyckte nog både Elsa & mormor var mysigt =).

Dock åkte mormor hem igen på söndagen så det blev bara en kort visit, men hon kommer snart ner igen för att hjälpa oss att packa & greja inför flytten. Det blir bra =).

Ett par bilder från helgen...

Elsa i förgrunden & mormor i bakgrunden =)


Elsa & mormor leker, skönt att mormor kom & avlastade lite...


Världens bästa mormor & världens finaste Elsa


Moster Kerstin kom förbi en sväng för att känna & klämma lite på sin Elsa & säga hej till mig, Johan & mormor såklart =)


Elsa & Kerstin läser...tur att Elsa har en alldeles egen specialpedagog som lär henne saker & ting...t.o.m teckenspråk!?


Elsa & pappa busar med leklådan...lite som den figuren som åkte bort i en resväska i "Boksnittet" eller vad programmet hette när det var en farbor som läste böcker i en regnbågssoffa =)


Tadaaaaaa!


Världens finaste!


Hej hej!


Elsa ställer sig upp överallt nu & kan sätta sig riktigt bra...så man behöver inte ha andan i halsen så fort man ser att hon är på väg "ner" =)....duktig liten tjeja vi har!


Det var allt för nu...jag hoppas vi blir friska här snart så vi kan träffa lite kompisar & gå på sångstund igen, så det händer lite saker!

-Kram-

2 kommentarer:

  1. ÅÅÅ vad fin hon är. Men vad är det jag ser Jonna, inga rosa kläder, utan blå/turkosa :) Bra jobbat, det gillar vi! Vi längtar efter er.
    Kramar från Marsarna

    SvaraRadera
  2. Fina turkos byxor - jag har köpt likadana till Emil - i storlek 86 :-o?!?!?! Vilken storlek har Elsa? Hoppas hon blir frisk snart!! Välkomna på snabbfikapå söndag om ni vill :-). *kram*

    SvaraRadera