torsdag 18 februari 2010

Lek & bus hos Emil

Igår var jag & Elsa hos Emil & hans mamma Cajsa (Emils pappa, Andreas jobbade ju tyvärr så honom träffade vi inte den här gången). Emil hade en annan kompis hos sig oxå, Hugo heter han & hans mamma Erika. Det var mycket roligt att träffa både Emil & Hugo & leka lite. Vi mammor åt soppa till lunch, mycket god & fikade en hel del...precis som mammor ska göra =).

Emil har verkligen blivit en stor kille, han är så glad hela tiedn & pratr & bubblar en massa. Snabb är han på att krypa oxå...svisch säger det & så är han borta (fast oftast hittar man honom bakom tv-bänken pillandes på några sladdar)...haha...sötisen!

Emil & Hugo är tydligen väldigt "synkade" när det gäller sovtider, så när klockan var 13.00 somnade båda två som på beallning. Elsa fick lite egen tid med oss mammor & passade på att somna när Hugo vaknade runt 14-tiden. (Emil sov vidare ett tag till...)

Ett par bilder från gårdagen.

Elsa sjunger "Klappa händerna", Emil & Hugo har viktgare saker för sig =)


Elsa blev lite svartsjuk när jag busade med Emil


-Mamma glöm inte mig!?!? (snabbt var Elsa framme & ville påpeka att HON är min dotter, haha)


Elsa somnade i Emils "gamla" liggdel...den passade ju perfekt för vår lilla Sessa =) (Dock "ramlade" hon ur den efter 40 minuter & vaknade således....men det gjoprde inget för det var kul att få börja leka igen då)


Jag & Elsa & den fina fina kristallkronan...


Världens sötaste Emil


Emil & Hugo leker, Elsa vill vara för sig själv en stund...haha


Emil hade en jätterolig hund som skällde när man drog den framåt...men snöret var riktigt gott oxå.



Tack för en härlig dag Emil & Cajsa (&Erika & Hugo oxå såklart).

Nu får vi se när vi träffas nästa gång eftersom vi flyttar om en dryg vecka! Kanske det blir nån Ullaredsresa för Emil med familj så de kan komma förbi oss i Falkenberg då =).

Hej så länge!

2 kommentarer:

  1. Hej Elsa!

    Vill bara säga att jag längtar tills vi ska leka imorgon...

    PUSS OCH KRAM FRÅN LIAM

    SvaraRadera
  2. Tack själva för en härlig dag!! Verkar som att bilderna kom fram till slut ;-). Vi får se till att det inte dröjer allt för lång tid tills vi ses, även om ni flyttar. Sååååå långt bort ligger inte Falkenberg!! *kram till er alla från oss alla*

    SvaraRadera