söndag 24 maj 2009

En vecka i Falkenberg

Halloj!

Den här veckan har vi spenderat i Falkenberg hos Johans föräldrar. Johans syster Klara, hennes man Anders & Elsas storkusin Hugo har också varit där & busat! Det har varit skönt att ha dem alla omkring sig & de har alla varit så gulliga & tagit hand om Elsa så jag & Johan har fått lite sömn & tid för oss själva.

Vi har varit på stan & shoppat lite nya kläder till mig, Elsa tycker INTE om att gå i affärer, så det blev bara Vero Moda & Apoteket sen hem igen. Så fort vi kom ut från affärerna somnade hon i sin vagn igen & sov som den lilla prinsessa hon är =).


Annars har Elsa haft en superbra vecka hos farmor & farfar. Pappa Johan var med faster Klara & farbror Anders på Ullared & shoppade loss till Elsa. Han kom hem med ett babygym eftersom Elsa tycker om att ligga på rygg & titta på alla saker, då passade detta alldesles super.
Vad mycket det är att titta på!
Farfar & Elsa myser

I fredags fyllde Elsa 2 veckor, det var stort. Men något som var lite större var att pappa Johan överraskade mamma Jonna & friade ute på Grimsholmen!! Jag hade ingen aning & det känns underbart att det är jag & Johan för resten av livet! Så nästa år blir det bröllop! Hoppas ni kan komma =)!
När vi skickade denna bild till Farmor & faster fick de fart & åkte i ilfart för att inhandla Champagne & lite gott tilltugg så att vi kunde ha en liten förlovningsfest, Tack underbara ni!!!!
De nyförlovade!

I lördags åkte vi ner en kortis till Halmstad för att hälsa på faster Lena & co. Elsa älskar att vara nere i Strandhaga & där kommer vi vara mycket i sommar minsann. Farmor Elly fick lite Elsa-tid också & myste.

Nu är vi hemma i Göteborg igen & imorgon ska pappa Johan gå tillbaka & jobba, lite läskigt att bli ensamna men det ska nog gå bra.

Till nästa gång, ha det så bra!
Många kramar Elsa

6 kommentarer:

  1. P-sohn gratulerar till förlovningen. J&T

    SvaraRadera
  2. Ett jättegrattis till förlovniingen!! Kul!
    Ser fram emot ett härligt bröllop! Moster Kerstin

    SvaraRadera
  3. Johanna och Peter25 maj 2009 kl. 10:12

    Stort stort grattis till förlovningen. Hoppas vi ses snart igen. Kram Johanna och Peter

    SvaraRadera
  4. Stoooor grattis till förlovningen, det ska bli roligt med DITT bröllop nästa år, oj oj oj!!

    SvaraRadera
  5. Stort grattis till förlovningen! Behöver ni en brudnäbb så är det bara att ringa! ; )
    /Tobbe

    SvaraRadera
  6. Hej Tobbe, jag vet inte om du passar som brudnäbb men ska givetvis kolla det med Jonna först.

    Se det inte som ett nej men ett kanske.

    /Johan

    SvaraRadera