tisdag 18 augusti 2009

Lite helg & så

Halli hallå,
Som ni läste i tidigare inlägg var det bockpremiär i söndags morse så vi for neråt till Falkenberg för att stilla pappa Johans HUNGER efter att sitta i skogen kl. 04.30 & stirra ut i mörkret (!!?);-)...

Hur som helst så var det en skön helg. Vi har tränat lite i det otroligt roliga (inte) gymmet, badat & sovit i vaggan för första gången..haha (helt & hållet mamma Jonnas fel att det inte blivit tidigare) men det gick bra! Elsa sov sina vanliga 40 minuter i godan ro i vaggan & såg ut att ha det så skönt så.





Gymmet...tur att mamma ställde en så fin påse i det så jag slapp ligga där =)


Skit oxå, jag klarade mig inte undan lite träning...nåväl, låt gå för den här gången då!


Efter träningen gosade vi jääääättemycket, så det var verkligen värt besväret =)!


Självklart måste man bada efter träningen annars luktar man ju jätteäckligt...eller inte eftersom Elsa är bebis & ALLTID doftar av en blandning mellan smultron & hallon =)....men bada tycker hon är kul iaf!


Somnade gott i storkusinens fina pyjamas, men den var lite liten upptäckte vi, men då sov Elsa redan så vi brydde oss inte om att byta. Dock ligger den i lådan för försmå kläder nu =).


När vi kom till farmor & farfar i Falkenberg hittade vi den här coola stolen som storkusinen har haft, så vi lånade den & Elsa satt ju jättebra i den!


Eehh...va...pratar du med mig?


Det var det hela!

Stor kram från Jonna, Johan & Elsa

1 kommentar:

  1. Elsa lilla vän!! Träning är inte alltid så kul.... men man mår så gott efteråt. Eller hur? Kram "moster" K!

    SvaraRadera