tisdag 23 mars 2010

Lite fredagsmys, lite helg & lite annat...

I fredags var det fest på "Källes" må jag säga! Det var Champagne & tre-rätters som stod på menyn! Elsas snälla farmor tyckte att vi skulle ta den fina Champagnen som hon fick på sin 60-årsdag....mums! Dels firade vi Elsas farfar som fyllde år i tisdags förra veckan & dels firade vi att vi har köpt hus! Maten var supergod & feststämningen på topp! =)

Farmor med den goda Champagnen

Mumsig förrätt med bl.a. hjortfilé

Det jobbades hårt i köket...

Maten är serverad.


I lördags åkte vi till Halmstad för att handla vårkläder till Elsa på Polarn o Pyret. Det blev en fin vindjacka, vindbyxor & en fleecejacka...allt passade den lilla fröken perfekt. Hon är så stor nu!

När jag & Johan var & handlade passade Elsa på att leka lite med morfar...han & Fia har ju världens roligaste skåp i köket med MASSOR av burkar...ROOOOLIGT!

Många burkar har de...

Tittut!

Smakar den här som den ser ut..hmmm...

Världens bästa morfar & Elsa har det roligt bland alla burkar!

Igår var jag & Elsa ute & testade hennes nya kläder & skor!

Hon gick ända till lekparken...där vi gungade lite....& sedan tillbaka igen!! Inte illa minsann. Se så söt hon är vår lilla docka i sin nya jacka & coola mössa!







Det var allt för idag!

Vi ses & hörs!
//J&E

1 kommentar:

  1. Såg ut som en väldigt god middag och champagne är ju aldrig fel ;-). Cool jacka - vår lille prins har en likadan ;-). *kram på er*

    SvaraRadera