onsdag 10 juni 2009

Familjen Taikon

Hallå hallå!

Som ni kanske märkt har vi varit ordentligt frånvarande på bloggen. Detta beror på att jag & Elsa flyttar runt en del nu för att det känns lite trångt hos oss i Gbg. Förra veckan var vi hos faster Lena hela veckan & åkte till farmor & farfar i Falkenberg på fredagen & stannade där till idag (tisdag). Nu är vi återigen i Strandhaga hos vår lilla faster Lena för att vara här t.o.m söndag då vi drar oss mot Götet ett par dagar.

Elsa växer så det knakar just nu & det är väldigt roligt att märka att hon är med på ett helt annat sätt nu än för bara någon vecka sedan. Hon skrattar mycket & "pratar" massor, man smälter varenda gång =)! Hon har visst någon inbyggd mat & sovklocka. Hon äter varannan timme & vaknar på pricken efter två timmar, om hon nu har sovit så länge, det blir alltmer sällan som den lilla fröken kan koppla av i hela 2 timmar, oftast blir det "power nap" mellan 10-50 minuter. Men nån gång om dagen har hon en två timmars sömn & då får man passa på att göra allt man har åtsidosatt när hon är vaken. Detsamma gäller hennes kvälls sömn. Det funkar inte förren kl 23.00, då slocknar hon...otroligt, vi har försökt att få henne att somna tidigare men se det går inte. Hon skriker från runt kl 20.00 & vad man än gör spelar ingen roll, dock ser man att hon går på sina sista resurser men hon är uthållig vår lilla tjeja, så klockan måste slå 11 slag innan hon lätt & utan problem slår igen sina fina blå näpna ögon & sover i stort sett hela natten! Ja att våra liv har förändrats en del sedan den lilla prinsessan kom är helt klart, samtidigt kan jag knappt komma ihåg hur det var innan, konstigt eller hur? Kanske bra att man glömmer snabbt =)!

Nåväl, det var en liten uppdatering om vad vi gjort & hur vi mår.

Ska försöka att vara duktigare & uppdatera oftare, ska nog ta tag i Elsas pappa oxå =).

Många kramar
Jonna

1 kommentar:

  1. Vad roligt att du åker runt och visar upp din prinsessa. När sommarturnén är slut tänkte jag ställa mig i kö för att få träffa Elsa och krama dig vännen. Vi hörs om det.

    Oh en sak till. När du skriver "farmor & farfar" är det dina eller Elsas? Det kan vara lite knepigt det där med de olika generation. :p

    SvaraRadera