söndag 13 december 2009

Lussefika hos söta Emil & besök av morfar & Fia

Halloj!

Det blev inga bilder från i veckan. Jag var för lat & orkade inte ta några, men vi har träffat Tor & Alice med tillhörande mammor & fikat & gått promenader...mycket trevligt =).

I lördags tog vi en roadtrip till Mölndal & träffade världens finaste Emil & hans föräldrar. Han är 4 dagar yngre än Elsa men myyyyyyycket mycket större, han har sprungit iväg de sista månaderna & ligger nog på stadiga 9,5 kg om jag inte minns fel!! Lite skillnad att lyfta honom mot vår lilla tjeja..haha!

Elsa gav Emil en necessär med Tummen, Laban, Långa Farbrorn & Lilla Anna på för vi vet att Emil ääääälskar Laban nämligen. Den blev glatt mottagen & ska premiär användas när Emil åker till sin mormor & morfar över jul. (Elsa fick en oxå för den var så fin =), hihi)

Hur som helst så sov Emil när vi kom så då passade Emils snälla mamma & pappa på att ge Elsa jättefin lilarandig "Bamse" klänning & tröja till...suuuupersöt. TACK så jättemycket!



Elsa passade oxå på att testa Emils fina gåstol, det var mycket roliga saker på den =).


Elsa hade alla oss vuxna för sig själv & satt & fikade med oss i Emils fina Stokke-stol med sitt namn & Laban målat på ryggstödet!!


Sedan vaknade Emil (fast jag tror allt att det var hans lilla mamma som nöp honom i tån =)) så Elsa & han kunde leka lite.

Emil kryper redan på sitt alldeles lilla egna vis så Elsa hann inte med honom =).


Vår lilla tösabit, så fin!


Emil med väääärldens längsta ögonfransar...supersöt!


Cajsa ville känna på "lättviktaren" Elsa & sjöng Elsas favvolåt: Krokodilen i bilen. Hon är så rolig den där Cajsa =).


Bebisbyte...


Fina Cajsa & Elsa


Papporna satt & "chillade" i soffan & kollade på Vinterstudion, Elsa passade på att sitta en stund hos Andreas =).


Fam Hall/Lundgren med "lånebarnet" Emil =).



Vi hade en jättemysig eftermiddag hos Emil, Cajsa & Andreas med välrdens godaste Citronkaka & massa goda pepparkakor & Glögg....hur gott som helst! Vi tackar så jättemycket!

Idag på självaste Luciadagen kom Elsas bästa morfar & Fia!! Det var såååå roligt att de kom hit över dagen tyckte både Elsa & jag & Johan. Vi fick en jättefin dörrkrans & Elsa fick en superfin ljusslinga av Faster Lena...den kommer på bild oxå snart =).

Elsa & Fia hade en rolig stund vid fikat.


Gruppbild...utom fotografen då såklart =).


Elsa & morfar lekte på täcket & morfar skrattade gott åt hur Elsa flinar upp sig så fort kameran kommer fram =).


Elsa visade hur stark hon är när hon tränar på att krypa.


Elsa lite smått sammanbiten & en glad morfar som hejar på!


Sedan blev det lite lek hos Fia igen innan morfar & hon skulle åka hem.


Morfar var snäll & tog ett kort på mig oxå...hahahahahahahaha...schnyggo!


Det var som sagt jättemysigt att ha morfar & Fia här i eftermiddag & det ska bli härligt att träffa dem i jul igen!

PS. Morfar & Fia åkte tydligen vägen om IKEA & köpte hela deras lager med julgranspynt eftersom Elsa MÅSTE ha en gran =))! Hon kommer få en RIKTIG Disney gran att titta på hemma hos dem...jiiihaaa!!!

Det var allt för den här gången!

På fredag i den här veckan som kommer flyttar Tor & hans föräldrar till Karlstad =(, trist för oss men roligt för dem såklart. Som tur är bor ju sötaste Alice kvar som vi fortfarande kan gå våra promenader & fika med =)!

Kram från oss!

1 kommentar:

  1. Tack själva för en jättemysig fika och för den fina Laban-necessären!!! Vi finns också här (även om det är i Mölndal) och går gärna promenader och fikar ;-). Kram till er alla från oss!!!

    SvaraRadera